Jätä yhteydenottopyyntö

Sparraus

Sparraus on kannustavaa ja innostavaa, koska tapaamisessa nostamme esiin onnistumisia, ideoimme uutta ja tuemme tukalissa tilanteissa. Saat ulkopuolisen näkökulmia ja parhaimmillaan juuri se on tuonut yrittäjille ja johtajille liiketoimintaan uusia suuntia ja selkeyttä, prosessin viilaamista ja yksinkertaistamista. Me annamme näkökulmia ja sinä päätät, mitkä niistä ovat juuri ne, jotka poimit liiketoimintaasi.

Kannustamme katsomaan talouden lukuja sekä taaksepäin että eteenpäin. Molempia suuntia tarvitaan ja niistä muotoutuu selkeys ja toimintasuunnitelma, joka on yrityksesi ydin. Katsotaanko yhdessä, miten voimme tukea liiketoimintaasi?

Yksilöidyt sparraukset 

Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy 1-4 sparrausta vuodessa. Ennen teams-sparrausta kysymme, mitä asioita toivoisit käsiteltävän. Tutustumme myös yrityksesi lukuihin ennalta, jotta saamme kokonaiskäsityksen yrityksesi taloudesta.

”Sain hyvin paljon kannustusta, näkökulmia tilanteeseeni, konkreettisia työkaluja, joilla parantaa yritystäni ja valmennuksen aikana yritykseni ydintekeminen alkoi kirkastumaan. Käytyjen keskustelujen pohjalta ymmärrän nyt paremmin, että yrityksen kasvu vie aikaa. Tähän olen saanut erityisen paljon luottamusta ja pelaan nyt pitkää peliä nopeiden kikkailujen sijaan.” 

-Visoran asiakaspalaute

Varaa maksuton sparrausaika

Toivotko, että olisi joku, kenen kanssa voisi sparrailla, kun yrität selvittää kaikki liiketoiminnan kasvuun liittyvät koukerot samalla, kun hoidat muun työsi? Varaa maksuton sparrausaika ja käydään läpi liiketoimintasi asiat, mihin kannattaa panostaa juuri nyt.

Ralf Hjorth

Toimitusjohtaja
040 3239055
ralf.hjorth@visora.fi

Olen kokenut monialayrittäjä ja vuosikymmenten mittaan olen perustanut ja luotsannut lukuisia kotimaisia yrityksiä. Tuoreessa muistissa käytännön kokemukset ja opit tilitoimistoyhteistyöstä halusin perustaa tilitoimiston, joka ymmärtää ja palvelee yritysjohtoa paremmin.

Kun rakennetaan työpaikkaa, jossa jokainen tekijä on arvokas, syntyy toiminnalle jatkuvuutta, joka näkyy käytännön tekoina. Ajattelen, että Visoralla asiakkaan tunteminen on arvo, joka synnyttää aitoa ymmärrystä.