Jätä yhteydenottopyyntö

Valmennus toteutetaan ryhmäpuheluina/ etänä pienryhmässä joka viikko viiden viikon ajan. Ryhmään mahtuu max. 6 osallistujaa.

Valmennukset

Timanttista toimintaa

5 viikon valmennus yritysjohtajille, yhtiökumppaneille ja yrittäjille. 

Valmennus on suunniteltu yritysjohtajille, yhtiökumppaneille ja yrittäjille, jotta he voivat selkeyttää yrityksensä palapelin. 

Tarkoituksena on löytää omat sisäiset voimat, joiden avulla voit nauttia selkeydestä ja sen ansiosta lisääntyneistä voimavaroista.

Valmennuksen henkilökohtaisessa osiossa yhdistämme yrityksen talouden luvut tähän, ja käytämme niitä työkaluna, jonka avulla viimeistelette yrityksen suuntaviivat

Valmennuksen hinta: 1690 €/ hlö (alv 0%).

Miten toteutetaan?

Tutkitaan. Sisäiset voimat näkyviksi, omat sekä muiden vahvuudet, taidot ja neroudet esiin.

Poimitaan palaset. Otetaan mukaan vain ne palaset, joita priorisoidaan. Rakastutaan lukuihin ja tehdään valmiiseen pohjaan laskelma, joka toimii suunnittelun työkaluna.

Kootaan. Menestyksen mindmap, joka selkeyttää toimintaa ja lisää motivaatiota sekä voimavaroja.

Valmentajana tiimissä

Olen yrityksen taloudesta ja luvuista innostunut DI, yrittäjä ja valmentaja. Koska olen aina ollut kiinnostunut ihmisten motivoinnista, itseohjautuvuudesta ja innostamisesta, lähdin kouluttautumaan aiheeseen pitkän johtajatyökokemukseni innoittamana. Valmentajana yhdistän nämä asiat, eli ihmisten sisäiset vahvuudet ja yrityksen talouden luvut. Mielestäni on innostavaa suunnitella lukujen kautta toimintaa ja saada sitä kautta suuntaviivoja sekä uusia näkökulmia, jotka näkyvät selkeytenä ja lisääntyneinä voimavaroina.

Mikäli haluat tilata valmennuksen esitteen, tai kuulla lisätietoja valmennuksesta, otathan rohkeasti yhteyttä!

Hanna Laine

Business Controller
040 7396115
hanna.laine@visora.fi